Det blir gott när jag lagar mat

Leave a Comment

Jag skulle inte vilja laga mat varje dag direkt men ibland så får jag lite inspiration och då ställer jag mig och lagar något nytt recept som jag har hittat och det är faktiskt väldigt givande måste jag säga och jag hoppas verkligen att jag kommer att få mer tid till det i framtiden men det är ju inte säkert för jag jobbar ju ganska mycket och man orkar liksom inte ställa sig och laga mat efter en arbetsdag så det blir mest på helgerna som jag ställer mig och lagar mat men det skulle ju vara trevligt om man kunde få lite mer tid över så att man kan laga lite mer mat för det är ju riktigt roligt och det blir ju dessutom väldigt gott när man lagar egen mat, i alla fall när jag lagar mat om jag får säga det själv men det säger jag ju inte för att skryta utan så är det bara.